#Utfordringen2019

29.09.2018, Oslo, Norge(NOR):
  - Oslos Bratteste motbakkeløp

I snart 10 år har vi inspirert tusenvis av deltakere til å ta utfordringen alle kan klare. Dette ønsker vi å feire med å invitere grupper og bedrifter til en herlig sosial og samlende konkurranse.

#Utfordringen2019 består av tre utfordringer med god premiering fra våre sponsorer.

Første utfordring: Hvem klarer å stille med flest deltakere? Måles ut i fra resultatlisten, den gruppen/bedriften med flest startende vinner.

Premier: Bilde av vinnerlaget med firmalogo i Finansavisen. Godt Brød byr på lunsj til alle de fullførende, levert på ønsket lokasjon.

Andre utfordring: Hvem er den raskeste bedriften? De fem raskeste tiden fra grupper/bedrifter slås sammen og den med kortest til vinner.

Premier: Godt brød byr på lunsj for inntil 30 personer i bedriften/gruppen dere representerer.

Tredje utfordring: Mest inspirerende gjeng! Oslos Bratteste handler om mestring og samhold. Derfor ønsker vi å premiere de som inspirerer, motiverer og rører oss godt inn i hjerterota eller på annet hvis får frem essensen i å ta utfordringen alle kan klare.

Premier: Godt brød byr på en lunsj for inntil 30 personer i bedriften/gruppen som vinner.

Meld deg på nå!

Påmelding bedriftsgrupper: For bedrifter med flere enn 25 deltakere tilbys det om ønskelig en alternativ påmeldingsløsning der man kan legge til løpere frem til løpsdagen, samt at man får en samlet faktura i etterkant av arrangementet. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Del med vennene dine

Oslos Bratteste

Utfordringen alle kan klare. Bli med på høstens mest sosiale eventyr – Lørdag 28. september 2019. Start i bunnen av Wyllerløypa. Mål ved Tryvannstårnet.

Siste nytt

Følg oss

Se video fra Oslos Bratteste

Play Video
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

Scroll to Top