#Utfordringen2019

29.09.2018, Oslo, Norge(NOR):
  - Oslos Bratteste motbakkeløp

I snart 10 år har vi inspirert tusenvis av deltakere til å ta utfordringen alle kan klare. Dette ønsker vi å feire med å invitere grupper og bedrifter til en herlig sosial og samlende konkurranse.

#Utfordringen2019 består av tre utfordringer med god premiering fra våre sponsorer.

Første utfordring: Hvem klarer å stille med flest deltakere? Måles ut i fra resultatlisten, den gruppen/bedriften med flest startende vinner.

Premier: Bilde av vinnerlaget med firmalogo i Finansavisen. Godt Brød byr på lunsj til alle de fullførende, levert på ønsket lokasjon.

Andre utfordring: Hvem er den raskeste bedriften? De fem raskeste tiden fra grupper/bedrifter slås sammen og den med kortest til vinner.

Premier: Godt brød byr på lunsj for inntil 30 personer i bedriften/gruppen dere representerer.

Tredje utfordring: Mest inspirerende gjeng! Oslos Bratteste handler om mestring og samhold. Derfor ønsker vi å premiere de som inspirerer, motiverer og rører oss godt inn i hjerterota eller på annet hvis får frem essensen i å ta utfordringen alle kan klare.

Premier: Godt brød byr på en lunsj for inntil 30 personer i bedriften/gruppen som vinner.

Meld deg på nå!

Påmelding bedriftsgrupper: For bedrifter med flere enn 25 deltakere tilbys det om ønskelig en alternativ påmeldingsløsning der man kan legge til løpere frem til løpsdagen, samt at man får en samlet faktura i etterkant av arrangementet. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Del med vennene dine

Oslos Bratteste

Utfordringen alle kan klare. Bli med på høstens mest sosiale eventyr – Lørdag 14. september 2024. Start i bunnen av Wyllerløypa. Mål ved Tryvannstårnet.

Siste nytt

Følg oss

Se video fra Oslos Bratteste

Play Video
Scroll to Top