FAQ – Ofte stilte spørsmål

Dersom du ikke finner svar på spørsmålet ditt under kan du sende en mail til info@oslosbratteste.no. Spørsmål angående påmeldinger kan sendes til pamelding@oslosbratteste.no.

Flex er det nye navnet på Trimklassen. Perfekt for deg som liker å konkurrere uhøytidelig! Du får tid, men blir ikke rangert på en resultatliste.

Påmeldingssystemet til Oslos Bratteste leveres av Ultimate Sport Service. Når du har registrert påmeldingen din gjennom Oslos Bratteste, får du samtidig opprettet en profil hos sidene til Ultimate Sport Service. Du kan logge deg på din profil ved å trykke her.

Du kan endre puljen du skal løpe i ved å logge inn på Min side.  Deretter kan du endre til den puljen du ønsker dersom det er ledig kapasitet.

Du kan endre klasse ved å logge inn på Min side med epostadressen som ble bruke ved påmelding. Ved å klikke på blyanten ved siden av “Oslos Bratteste” kan man endre fra Flex til konkurranse (eller fra konkurranse- til Flex)

Det er mulig å søke blant alle påmeldte deltakere, inkludert seg selv, ved å gå til deltakerlisten.

Ja, dette er mulig. Logg inn på Min side med epostadressen som ble brukt ved påmelding og følg anvisningene. Merk også at en avtale om overføring/videresalg er en avtale Oslos Bratteste ikke er en del av. Vær derfor oppmerksomme på at dere gjør opp dere i mellom. Det eneste vi kan gjøre er å oppfordre til ærlighet.

Ja, det er tidtaking i Flex. Forskjellen fra konkurranseklassene er at Flex har fri start og at tidene ikke blir rangert på resultatlisten.

Laveste aldersgrense for konkurranseklassene er 11 år. I Flex er det ingen nedre aldersgrense.

I motsetning til tidligere år kan startnummeret kun hentes ved startområdet.  Du kan også hente startnummer for andre.

Vi henstiller flest mulig til å benytte kollektivtransport i forbindelse med Oslos Bratteste.
For å sikre best flyt på grunn av koronasituasjonen oppfordrer vi til å ta bussrute 41 fra Røa til bussholdeplass Wyllerveien til start og ta T-banen fra Voksenkollen stasjon etter målgang. Bagasje vil bli transportert fra start til mål som tidligere.

Det blir parkering ved startområdet i Wyller for de som ønsker å benytte bil.

Ja, det vil være flere biler som frakter bagasje fra start til mål. Målet er at tøyet dere leverer inn ved start skal være ved mål når dere kommer opp bakken.

Det er ikke noe forbud mot ørepropper med musikk under arrangementet, men vi oppfordrer alle til å være oppmerksomme og vise hensyn til andre deltagende evt kun bruke en propp.

Scroll to Top