Braasport – en annerledes sportsbutikk

Når du skal hente Oslos Bratteste-startnummeret ditt hos Braasport, kan du forvente å finne dedikerte ansatte og et bredt utvalg for deg som elsker løping og trening i terrenget.

Braasport har valgt å legge fokus på løping i terrenget og har noen av de sterkeste merkevarene innen terrengløping i vårt sortiment.

Kompetanse og utvalg

Blant disse er La Sportiva, som har et bredt utvalg som dekker ethvert behov. La Sportiva vil være stede i butikken vår på Ullevaal Stadion under startnummerutdelingen til Oslos Bratteste.

For deg som har meldt deg på løpet vil du få god veiledning og ikke minst gode tilbud på sko fra La Sportiva.

Den italienske terrengskoprodusenten La Sportiva har 95 års erfaring med å lage sko tilpasset ulike former for terreng, enten det er bratt, teknisk, myk skogssti eller hardt fjell – eller en blanding.

Hos Braasport finner du også hele Trail-serien til Craft, som også er en av Oslos Brattestes samarbeidspartnere.

Denne kolleksjonen er laget med tanke på den eventyrlystne terrengløperen som setter både komfort, prestasjon og praktiske løsninger i høysetet.

Les mer om Trail-serien fra Craft!

Hvem er Braasport?

– Vi er en litt annerledes sportsbutikk. Faktisk vil vi si at vi er en svært annerledes sportsbutikk, lyder svaret på det.

Braasport ble grunnlagt av entusiaster med en lidenskap for sport, ikke bare innenfor de ulike fagområdene til de ansatte, men også som entusiaster innen sportsbransjen generelt.

De har vært i bransjen i mange år og har vært pionerer innen både netthandel og spesialisert sportsvarehandel. Dette har resultert i en av byens beste butikker for oss som elsker å være i bevegelse.

Besøk Braasport sine nettsider.