Ønsker du som gruppe eller din bedrift å delta i Oslos Bratteste?

Bedriftspåmelding til Oslos Bratteste er en glimrende mulighet til å fremme aktivitet og helse blant de ansatte.Gruppe / Bedriftspåmeldingen gjelder 10 eller flere påmeldte. 

Å delta på fysisk aktivitet sammen jevnlig er positivt for arbeidsmiljø, trivsel, helse og reduserer sykefravær – påstår vi. Så kan det og kombineres med en hyggelig middag etter endt løp. Trening til løpet er et flott tiltak for å møtes i en sunn og sprek anledning med jevne mellomrom. Ved bedriftspåmelding indikerer du antall billetter du ønsker, og får tilsendt en verdikode som benyttes av de ansatte ved påmelding. De ansatte betaler dermed ikke ved påmelding. 

Bedriften vil deretter bli fakturert for de ansattes startnummer pluss med et tillegg på 50,- i fakturagebyr. Fyll inn nedenfor – og du blir kontaktet på mail / får tilsendt verdikode på mail. Denne verdikoden må ikke deles med utenforstående.

KONKURRANSEINNSTINKT? 

Som Bedrift kan du få egen STAND og et eget område der de ansatte kan møtes og være sosiale  før selve løpet. Vi planlegger for noen uhøytidelige konkurranser mellom bedrifter – følg med på våre nyhetsbrev og sosiale medier  Det lille ekstra? Spør om eget trykk på trøyer / startnummer (kan designes – ca 10 dagers leveringstid)

Er dere flere, kan vi friste med en stor bedriftspakke. Her får dere

– Egen påmeldingsside med logo 

– Egen logo på startnummer 

– Eget telt for ansatte i start / mål – dere må ta med telt selv, men får tilgang på strøm

– Egen pulje hvor ansatte kan starte sammen og få ekstra blest av speaker under arrangementet

100 billetter til 500,- per stk = 50.000,- 

150 billetter 400,- per stk = 60.000,-

200 billetter til 350,- per stk = 70.000,-

Ønsker du å bli sponsor av hele arrangementet? Send epost til kent@springtimegroup.no

Scroll to Top