Den ultimate bekledningen for høstens løp!

Trail-kolleksjonen til Craft sørger for komfort og funksjonalitet – og hele kolleksjonen finner du der du plukker opp startnummeret ditt: hos Braasport!

Oslos Brattestes samarbeidspartnere legger til rette for den beste opplevelsen både på trening og i konkurranse.

Hos Braasport blir du møtt med engasjement og kompetanse når du skal plukke opp startnummeret ditt til Oslos Bratteste før den 23. september.

Som en av få forhandlere har de hele Trail-kolleksjonen til Craft i butikk, med plagg som formelig løper høsten i møte.

Kolleksjonen er laget for den eventyrlystne terrengløperen med fokus på tekniske plagg med praktiske løsninger.

Her er noen av våre favoritter!

ADV TRAIL WOOL WIND LØPETRØYE

Dette må være et av høstens mest anvendelige plagg. Trøya består av en blanding av resirkulert polyester og merinoull. Ullens egenskaper er som kjent ganske så unike – den varmer deg når du er kald, og avkjøler deg når du er for varm.

Men, noen windstopper er ikke akkurat ulla. Men, her har Craft løst saken ved å legge inn vindbeskyttende rip-stop i fronten. I tillegg gir plagget deg maks bevegelsesfrihet for løping i terrenget – eller i motbakkeløp.

En ekstra bonus er at trøya har silikonprint på skuldrene, slik at når du løper med sekk, så sitter denne på plass uten å gnisse.

PRO TRAIL SINGLET

Maks lufting, maks komfort og maks bevegelsesfrihet i denne singleten. I tillegg har Craft lagt inn noen geniale løsninger som gjør den ekstra tilpasset terrengløping: Silikonforsterkinger slik at løpeesten sitter godt på plass; teipet søm rundt nakken for å unngå gnagsår; en liten hendig lomme bak.

Se hele Trail-serien fra Craft.

PRO TRAIL SKJØRT/SHORTS

Løpeskjørtet har et 4-veis stretch-skallstoff laget av resirkulert polyester, og en komfortabel innertights. Skjørtet er utstyrt med flere lommer og hemper, og sitter høyt og godt rundt livet.

Shortsen byr på både effektiv fukttransport og god slitestyrke. Her får du bred strikk i livet med justerbar snøring, to elastiske meshlommer til energibarer, samt en vanntett baklomme med elastisk snor. Tights-shortsen finnes i både dame- og herrevariant.

PRO TRAIL HYDRO LØPEJAKKE

Vanntett og vindtett jakke for de mest ruskete dagene. Jakken har en vannsøyle på 10 000 mm, teipede sømmer, og flere praktiske løsninger som lommer og justeringsmuligheter.

Pro Trail Hydro Løpejakke puster godt, slik at du slipper å bli klam på innsiden av jakken når du løper, takket være et trelags Ventair-stoff.

Se hele Trail-serien fra Craft.