Transport

Vi oppfordrer flest mulig til å benytte kollektivtransport for å komme seg til arena. For de av dere som har hentet ut startnummer på forhånd kan man møte direkte ved start.

Kollektivt

For å komme deg til arenaen ved Tryvannstårnet med målområde og startnummerutlevering, er enklest å ta T-banen til Voksenkollen stasjon. Se www.ruter.no for mer informasjon. Fra Voksenkollen stasjon er det 900 meter å gå til arenaen.

Dersom ønsker å møte direkte på start, er nærmeste bussholdeplass Wyllerveien, 400 meter unna. Vi har fått Ruter til å sette opp ekstra avganger på 41-bussen fra Røa til Wyllerveien mellom kl 12 og 15.

Transport med T-banen

Bil

De som ankommer med bil kan parkere på følgende parkeringsplasser:

  • Tryvannstårnet, ved arena
  • Øvresetertjern (700 m)
  • Frognersetern (1,3 km)
  • Holmenkollen (3 km)
Vi fyller opp parkeringene nærmest arena først. De blir satt opp gratis busstransport fra Holmenkollen til arena ved Tryvannstårnet med jevnlige avganger. Følg anvisning fra parkeringsvakter.
 
Parkeringsplassene er offentlige og blir dermed mye brukt i helgene. Beregn derfor ekstra god tid. Det er også mulig å parkere ved start dersom du allerede har hentet startnummeret ditt, men antall parkeringsplasser er svært begrenset.

Start i bunnen av Wyllerløypa

Mål ved Tryvannstårnet

Scroll to Top