Påmelding

Oslos Bratteste har aldersklasser for damer og herrer i alder (7-10 år), (11 år), (12 år), (13 år), (14-15 år), (16-17 år), (18-19 år), (20-22 år) og (23-34 år). I tillegg har vi 5-års klasser for begge kjønn fra 35 år og oppover.

Oslos Bratteste 2020 er avlyst

Det er med tungt hjerte vi har besluttet å avlyse årets løp.

Oslos Bratteste tar korona-pandemien på alvor og tar ansvar i den nasjonale dugnaden om å begrense smitte av viruset. Den siste tids smittespredning gjør det ikke etisk forsvarlig eller praktisk mulig å gjennomføre innenfor de gjeldende smittevernreglene.

Hensynet til helsen til deltagere, frivillige og alle involverte kommer i første rekke – ingen skal bli syke i forbindelse med vårt løp. Vi ser frem til endret situasjon i samfunnet og satser på et super-arrangement i 2021.

Ta vare på hverandre, hold avstand og vask hendene, så kan vi sees på toppen neste år!

Startkontigent

For dere som er mest opptatt av å konkurrere med dere selv tilbyr vi klassen Flex med valgfri starttid (tidligere Trimklassen). Du blir tatt tiden på, men blir ikke rangert resultatlisten. Deltakere under 10 år er hjertelig velkomne til å delta i Flex.

Konkurranse

11 - 15 år
249kr
  •  

Konkurranse

16 år +
299kr
  •  

Flex

0 - 15 år
249:-
  •  

Flex

16 år +
299kr
  •  

*Lisensavgift til Norges Friidrettsforbund er ikke inkludert i prisene.

Informasjon

Bli med og bidra til lungeforskning

 

Institutt for idrettsmedisin på Norges idrettshøgskole gjennomfører et lungeprosjekt for å få mer kunnskap om hvordan lungene hos friske idrettsutøvere/mosjonister responderer på et kortvarig intensivt motbakkeløp. Alle deltakere i Oslos Bratteste i aldersgruppen 18-60 år inviteres til å være med. Du får målt din lungefunksjon før og etter løpet i tillegg til hjertefrekvens og laktat (melkesyre). Lungefunksjonsmålingene tar ca 5 minutter å gjennomføre. Hvis ønskelig vil du også få mulighet til å måle ditt maksimale oksygenopptak på NIH senere. For mer informasjon se her: 

Gjør som 5000 andre

Velkommen tilbake til Oslos Bratteste 2020, årets store happening som arrangeres lørdag 26. september. Start i bunnen av Wyllerløypa. Mål ved Tryvannstårnet. Vi gleder oss til å se dere igjen! Gjør som 5000 andre og meld deg på du også.

Scroll to Top