Påmelding

Oslos Bratteste har aldersklasser for damer og herrer i alder (7-10 år), (11 år), (12 år), (13 år), (14-15 år), (16-17 år), (18-19 år), (20-22 år) og (23-34 år). I tillegg har vi 5-års klasser for begge kjønn fra 35 år og oppover.

Grunnet COVID-19 avventer vi med å åpne for påmelding inntil videre. Vi kommer til å følge FHI og myndighetenes anbefalinger angående arrangementer, men vi har stor tro på at Oslos Bratteste vil gå som normalt første lørdag i høstferien 26. september. Inntil det, hold avstand til hverandre så sees vi i bakken i september.

Startkontigent

For dere som er mest opptatt av å konkurrere med dere selv tilbyr vi klassen Flex med valgfri starttid (tidligere Trimklassen). Du blir tatt tiden på, men blir ikke rangert resultatlisten. Deltakere under 10 år er hjertelig velkomne til å delta i Flex.

Konkurranse

11 - 15 år
249kr
  •  

Konkurranse

16 år +
299kr
  •  

Flex

0 - 15 år
249:-
  •  

Flex

16 år +
299kr
  •  

*Lisensavgift til Norges Friidrettsforbund er ikke inkludert i prisene.

Informasjon

Oslos Bratteste har aldersklasser for damer og herrer i alder:

  • 7-10 år (uten rangering), 11 år, 12 år, 13 år, 14-15 år, 16-17 år
  • 18-19 år, 20-22 år, 23-34 år
  • I tillegg har vi 5-års klasser for begge kjønn fra 35 år og oppover.

For at arrangementet skal foregå så smertefritt som mulig har vi delt inn starten i puljer. Når du melder deg på ber vi deg derfor oppgi hvilken tid du tror du kommer til å bruke på løpet, og utfra dette setter vi opp startpuljene. Det er ikke så farlig om du ikke vet akkurat hvilken tid du kommer til å bruke. Den forventede løpstiden er ment som en hjelp slik at vi får satt opp startpuljene.

Deltagere til og med 13 år blir plassert i en egen startpulje.

 

Dersom man ønsker å bestille årets Oslos Bratteste T-skjorte, kan dette gjøres når man melder seg på. Merk at man må melde seg på innen 4. august for å få bestilt T-skjorte. Frem til 4. august er det også mulig å etterbestille t-skjorte hvis man allerede er påmeldt. Dette gjøres ved å:

T-skjortene leveres ut sammen med startnummeret. Vi vil også ha en begrenset antall t-skjorter for salg ved startnummerutlevering på Milsluker’n Sport og på arena.

For bedrifter med flere enn 25 deltakere tilbys det om ønskelig en alternativ påmeldingsløsning der man kan legge til løpere frem til løpsdagen, samt at man får en samlet faktura i etterkant av arrangementet. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Dersom du ønsker å gjøre endringer i din påmelding, kan dette gjøres på Min Side hos EQ Timing ved å logge på med epostadressen som ble brukt ved påmelding.

Bli med og bidra til lungeforskning

 

Institutt for idrettsmedisin på Norges idrettshøgskole gjennomfører et lungeprosjekt for å få mer kunnskap om hvordan lungene hos friske idrettsutøvere/mosjonister responderer på et kortvarig intensivt motbakkeløp. Alle deltakere i Oslos Bratteste i aldersgruppen 18-60 år inviteres til å være med. Du får målt din lungefunksjon før og etter løpet i tillegg til hjertefrekvens og laktat (melkesyre). Lungefunksjonsmålingene tar ca 5 minutter å gjennomføre. Hvis ønskelig vil du også få mulighet til å måle ditt maksimale oksygenopptak på NIH senere. For mer informasjon se her: 

Gjør som 5000 andre

Velkommen tilbake til Oslos Bratteste 2020, årets store happening som arrangeres lørdag 26. september. Start i bunnen av Wyllerløypa. Mål ved Tryvannstårnet. Vi gleder oss til å se dere igjen! Gjør som 5000 andre og meld deg på du også.

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

Scroll to Top