FAQ – Ofte stilte spørsmål

Dersom du ikke finner svar på spørsmålet ditt under kan du sende en mail til post@oslosbratteste.no

Flex er det nye navnet på Trimklassen. Perfekt for deg som liker å konkurrere uhøytidelig! Du får tid, men blir ikke rangert på en resultatliste.

Det er mulig å søke blant alle påmeldte deltakere, inkludert seg selv, ved å gå til deltakerlisten.

Ja, dette er mulig.

Send en e-post til post@oslosbratteste.

Du må sende oss ditt startnummer og kontaktinformasjon til personen du skal overføre/selge til.

Merk også at en avtale om overføring/videresalg er en avtale Oslos Bratteste ikke er en del av. Vær derfor oppmerksomme på at dere gjør opp dere i mellom. Det eneste vi kan gjøre er å oppfordre til ærlighet.

Ja, det er tidtaking i Oslo Bratteste Flex. Forskjellen fra Oslo Bratteste er at tidene ikke blir rangert på resultatlisten.

Laveste aldersgrense for konkurranseklassen – Oslo Bratteste er 11 år. I Oslo Bratteste Flex er det ingen nedre aldersgrense.

Startnummer kan hentes hos Intersport Oslo:
Storgata 14-18, 0184 Oslo.

Tirsdag 20/9 til fredag 23/9 kl 10.00-19.00
*Du kan også hente startnummer for andre.

Vi henstiller flest mulig til å benytte kollektivtransport i forbindelse med Oslos Bratteste.

Vi oppfordrer å ta bussrute 41 fra Røa til bussholdeplass Wyllerveien til start og ta T-banen fra Voksenkollen stasjon etter målgang. Bagasje vil bli transportert fra start til mål som tidligere.

Det blir parkering ved startområdet i Wyller for de som ønsker å benytte bil.

Ja, det vil være flere biler som frakter bagasje fra start til mål. Målet er at tøyet dere leverer inn ved start skal være ved mål når dere kommer opp bakken.

Det er ikke noe forbud mot ørepropper med musikk under arrangementet, men vi oppfordrer alle til å være oppmerksomme og vise hensyn til andre deltagende evt kun bruke en propp.

Scroll to Top