Løp høsten i møte med Trail-kolleksjonen til Craft

Craft__Aw22_Trail_Running_2-1-950x485

Ingen utfordring blir for stor iført den nye Trail-kolleksjonen fra Craft, bestående av værbestandige og robuste plagg for høstløpinga – ei heller motbakkeløpet Oslos Bratteste – utfordringen alle kan klare.

Craft vet å lage produkter for nordiske forhold, og denne høstens Trail-kolleksjon er intet unntak. Her får du værbestandige, slitesterke og solide plagg som holder deg tørr og varm, samtidig som prestasjon og bevegelsesfrihet selvfølgelig sitter i høysetet.

Craft er i år sponsor til det ikoniske motbakkeløpet Oslos Bratteste, så om du trenger plagg som både takler treningen mot bakkefesten, og ikke minst selve utfordringen opp Wyller-løypa, bør du ta en titt her.

Er du en av de 1000 som skal løpe Oslos Bratteste? Ta en titt på kolleksjonen når du henter startnummeret ditt hos Intersport Storgata!

Pro Trail Hydro Jacket – vanntett og pustende

PRO Trail Hydro Jacket er en pro-grade løpejakke utviklet for høyintensiv stiløping i våte forhold. Løpejakken er laget av et pustende og vanntett 3-lags Ventair®-stoff som gir utmerket værbeskyttelse og kroppstemperaturkontroll under intense treningsøkter. 

I tillegg har jakken helteipede sømmer, ventilasjon i armhulene, vanntette glidelåser og justerbar hette, som også kan rulles sammen til en fold i nakken. Slike geniale løsninger liker vi.

Jakken har en vannsøyle på 10 000 og gode pusteegenskaper, slik at du unngår å bli klam selv på lange turer i terrenget.

Pro Hydro Pants – tåler både vann og mye bevegelse

PRO Hydro Pants er løpebukser for kvinner med god værbeskyttelse perfekt for intense treningsøkter i vått vær. Denne teknisk avanserte buksen har et 3-lags, vind- og vanntett Ventair®-materiale i front og nederst på beina.

Baksiden av buksen er elastisk, så til tross for en tett passform har du god bevegelsesfrihet når du løper i kupert terreng. Stoffet gir god temperaturregulering og effektiv fukttransport, og er behagelige på både korte og intensive, såvel som lange og rolige økter.

Det brede elastiske båndet i midjen sørger for god komfort og at buksen holder seg på plass.

Pro Hydro Cargo Pants – vanntett løpebukse for terrenget

Hvor digg er ikke dette – en helt vanntett løpebukse! PRO Hydro Cargo Pants er en høytpresterende løpebukse for herrer med god værbeskyttelse, designet for intensiv terrengløping på våte og regnfulle dager.

Denne teknisk avanserte løpebuksen er laget av et 3-lags vind- og vanntett Ventair®-materiale, har avsmalnende ben og romslige benlommer. Vannsøylen er på 10 000, så her er det bare å slå seg løs i høstværet.

Pro Trail 2in1 Skirt – funksjonelt og fresht

Med dette løpeskjørtet får du alt du trenger – samtidig som du føler deg fin på stien.

PRO Trail 2-in-1 Skirt er et pro-grade løpeskjørt designet for stiløping på høyeste nivå.

Løpeskjørtet har et 4-veis stretch-skallstoff laget av resirkulert polyester, og innertights laget av polyamidjersey. Skjørtet kommer også med et bredt midjebånd som gir en tettsittende og god passform. Sømmene er teipet og skjørtet er utstyrt med flere lommer og hemper som kan være hendig under lange løp i terrenget.

Del med vennene dine

Oslos Bratteste

Utfordringen alle kan klare. Bli med på høstens mest sosiale eventyr – Lørdag 14. september 2024. Start i bunnen av Wyllerløypa. Mål ved Tryvannstårnet.

Siste nytt

Følg oss

Se video fra Oslos Bratteste

Play Video
Scroll to Top